Jaluzelele orizontale dau incaperii un aspect placut, clasic si stilat. Ele se adapteaza usor orcarui stil de incapere, avand o diversitate de colori si fiind usor de folosit.

Sunt foarte practice si usor de intretinut si au devenit un accesoriu important in amenajarea ferestrelor.

Jaluzelele va protejeaza atat de lumina cat si de privirile indiscrete.

Sunt foarte usor de intretinut: se pot sterge cu pamatuf antipraf sau cu burete.

Acestea permit reglarea intensitatii luminii.

Sunt ideale pentru spatiile inguste, deoarece ocupa foarte putin spatiu in locul unde sunt instalate.

Jaluzelele orizontale au o gama foarte variata de culori disponibila ce ofera incaperii unde sunt montate un plus de culoare si eleganta.

Sundecor Investment are experinta in domeniul decoratiunilor pentru ferestre iar obiectul principal al activitatii este productia si distributia de jaluzele orizontale din aluminiu, din lemn sau bambus.

 

1. Jaluzele orizontale din aluminiu: pot avea orice dimensiune, astfel acestea pot fi folosite atat in spatii inguste cat si in spatii largi.

Acest tip de jaluzele orizontale este disponibil in doua variante:

- Din aluminiu STANDARD

- ISOLINE

 

2. Jaluzele orizontale din lemn: sunt confectionate din sina si lamele de lemn. Montajul jaluzelelor orizontale din aluminiu poate fi realizat direct pe tamplarie, in perete sau in tavan.

Cu lamele de 50 mm sunt recomandate in special pentru prinderea in spatii deschise pentru in tavan sau in perete, datorii latimii mai mari care ar impidica ferestrete sa aiba o deschidere normal.

Acestea se actioneaza manual cu snururi de coloarea jaluzelei.

 

Sunt disponibile in trei variante:

KLASIK 25 mm

KLASIK 50 mm

RETRO 50 mm